Multimèdia

Vídeos

Fes click a l'enllaç per obrir el reproductor.

Presentació Mollerussa Capital de la Sardana 2016
'Presentació Mollerussa Capital de la Sardana 2016'
Video presentat en l'acte Premis Capital de la Sardana 2015 en la ciutat de Calella el divendres 20 de novembre de 2015. Producció i realització: Plandora Continguts
Descoberta Monument Capital de la Sardana 2016
'Descoberta Monument Capital de la Sardana 2016'
Moment de la descoberta de l’obra escultòrica dedicada a commemorar la capitalitat. L’Obra, de l’escultor Ramon Manel Moncasi, combina materials clàssics i moderns amb una clara al·legoria a la senyera i que es complementa amb el logo de la capital.
Sardana: Mollerussa Capital de la Sardana 2016
'Sardana: Mollerussa Capital de la Sardana 2016'
Interpretació de la sardana dedicada a la Capital 2016 del compositor Òscar Barqué a càrrec de la Cobla Reus Jove. Divendres 29 de juliol de 2016 als jardins de la Casa Canal de Mollerussa.
Trobada d'Agrupacions del Pla d'Urgell
'Trobada d'Agrupacions del Pla d'Urgell'
Resum de la Trobada d'Agrupacions del Pla d'Urgell del dissabte 27 d'agost del benvolgut amic Francesc Esparza. Moltes gràcies a ell i a la seva dona per les constants mostres de suport vers Mollerussa Capital de la Sardana 2016. El vídeo recull l'estrena i ballada de la sardana "70 anys de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa" del compositor Antoni Saladrigues a càrrec de la Bellpuig Cobla.

Àudios

Fes click a l'enllaç per obrir el reproductor.

Sardanes a Mollerussa
'Sardanes a Mollerussa'
Sardana de l'any 1953 dedicada a Mollerussa del compositor Josep Capell i Hernández.
Mollerussa, 25è Aplec
'Mollerussa, 25è Aplec'
Sardana del compositor Tomàs Gil i Membrado amb motiu de la celebració dels 25 anys de l'Aplec de Mollerussa
Mig segle d'història
'Mig segle d'història'
Sardana del compositor Tomàs Gil i Membrado dedica a l'Agrupació Sardanista de Mollerussa en motiu dels 50 anys de la seva fundació l'any 1996.
Veu encisadora
'Veu encisadora'
Autor: Tomàs Gil i Membrado. Sardana dedicada a la Mercè París, presidenta de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa
25 anys del Pla d'Urgell
'25 anys del Pla d'Urgell'
Autor: Antoni Saladrigues Sardana estrenada amb motiu de la celebració de la consecució dels 25 anys de la creació de la comarca del Pla d'Urgell.
El gendre de Cal Quintí
'El gendre de Cal Quintí'
Autor: Tomàs Gil i Membrado Sardana dedicada a Joan Pons, sardanista i secretari d el'Agrupació Sardanista de Mollerussa.
Pla d'Urgell
'Pla d'Urgell'
Sardana del compositor Josep Capell i Hernández dedicada a la comarca del Pla d'Urgell amb motiu de la seva creació l'any 1988
70 anys de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa.
'70 anys de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa.'
Sardana del compositor Antoni Saladrigues estrenada el 27 d'agost de 2016 en el transcurs de la Trobada d'Agrupacions del Pla d'Urgell. Sardana que commemora els 70 anys de la fundació de l'Agrupació de Mollerussa.
Vestits de Paper
'Vestits de Paper'
Autor: Jordi Castellà Estrena: El 22 d'octubre de 2016 en el teatre l'Amistat de Mollerussa. Sardana dedicada al Concurs i al Museu de Vestits de Paper de Mollerussa.
Mollerussa Capital de la Sardana 2016
'Mollerussa Capital de la Sardana 2016'
Autor: Òscar Barqué Estrena: 12 de març de 2016. Teatre l'Amistat de Mollerussa. Sardana d'encarrec de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa per commemorar la designació de Mollerussa com a Capital de la Sardana 2016
Urgellenca
'Urgellenca'
Autor: Valentí Miserachs i Grau El compositor va dedicar aquesta composició sardanista a la Bellpuig Cobla amb motiu dels seus 25 anys i es va ser estrenada a l'aplec de Mollerussa.